Kolenbarbecue

kolenbarbecue
 
 
 
 
 
 
 
 
U kunt twee soorten kolen nemen voor uw kolenbarbecue. U kunt houtskool nemen of u kunt briketten nemen. U kunt houtskool en briketten ook combineren.
En het aansteken moet u altijd doen met de aanmaakblokjes. Zo steekt u veilig uw bbq aan.
 
Deze barbecue geeft net die verfijnde smaak aan uw producten. En veel mensen willen dan ook niet anders dan bbqen met briketten of met houtskool.
 
kolen barbecue

 
Pluspunten
- U krijgt de echte smaak die alleen maar mogelijk is van deze bbq.
- De aanschafprijs is laag.
 
Minpunten
- De temperatuur is niet in te stellen. Het enige dat u kunt doen is het rooster op een hogere plaats of op een lagere plaats
  zetten.
- Het schoonmaken neemt veel tijd in beslag. Toch moet u dat doen na het barbequen anders gaat het vet aankoeken en
  wordt het nóg moeilijker om het schoon te krijgen.
 
kolen barbecue