Gourmet merken

merken gourmet
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
U wilt een gourmetstel kopen maar u weet niet van welk merk. Dan is het moeilijk kiezen maar één ding is zeker…er zijn geen inferieure merken. Het wordt steeds verder doorontwikkeld dus u krijgt altijd eentje die helemaal van deze tijd is. Kwalitatief geweldig en ook de designs worden steeds mooier. 
 
Princess want dit merk heeft zich al lang en breed bewezen. Prima kwaliteit, mooie designs en toch betaalbaar.
 
Inventum is een oerdegelijk bedrijf uit Nederland. Hun specialiteit is het maken van kleine huishoudelijke apparatuur waaronder ook uw nieuwe gourmet valt.
 
Tefal is kind in elk huis want er is zeker een product van dit merk in uw huis aanwezig. Is ook de uitvinder van de anti- aanbaklaag.
 
merken gourmet
 
Huishoudelijke apparatuur van Solis is niet goedkoop maar daar krijgt u gegarandeerd heel veel voor terug! Het is een Zwitsers bedrijf.
 
Tomado is een bedrijf dat al heel lang bestaat. En het is een veelzijdig bedrijf want er worden veel soorten apparaten gemaakt voor het huishouden.
 
Cabanaz is dé leverancier als het gaat om het kleinere keukenspul. Wijnkoelers, toasters, thermosflessen en natuurlijk gourmetstellen. Cabanaz is een begrip in de keukenwereld!
 
merk cabanaz
 
Severin komt uit Duitsland dus met de kwaliteit en duurzaamheid zit het wel goed. Al meer dan 100 jaar bestaat het bedrijf.
 
Bestron levert Nederlandse producten.
 
merken gourmet